Voedsel, gezondheid en welzijn

Elke dag opnieuw help je mee om ervoor te zorgen dat voedsel niet verloren gaat, door erop toe te zien dat het mensen bereikt die dit het hardst nodig hebben. Op deze wijze verbeter je tegelijk de gezondheid van mensen en hun welzijn en het is ook nog eens goed voor onze planeet.  

Voedsel speelt een belangrijke rol in onze gezondheid en ons welzijn. Iets te eten hebben zorgt dat we ons goed blijven voelen. En met dit in ons achterhoofd, betekent het werken als vaste kracht of vrijwilliger aan een project dat anderen helpt ook dat ons welzijn erop vooruitgaat.   

Voedsel delen met anderen is een grote stap in het verkleinen van de hoeveelheid voedsel die verloren gaat. Kijk hieronder voor extra tips-and-tricks over wat we nog meer kunnen doen om de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en vrijwilligers te verbeteren en voedselverspilling tegen te gaan op ons werk en thuis. 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *