Voedselveiligheid en hygiëne

Bij het werken met overtollig voedsel moeten we altijd de voedselveiligheid in acht nemen. Dit om de mensen waaraan we het voedsel geven een veilig en smaakvol product te bieden en om ervoor te zorgen dat onze organisatie voldoet aan de wettelijke eisen.  

Hier vind je een groot aantal tips en informatie om je hierbij te helpen: 

Tips voor coaches/medewerkers voor het geven van training aan medewerkers/vrijwilligers over voedselveiligheid 

Het is belangrijk dat alle medewerkers de voedselveiligheidsrichtlijnen in acht nemen om te kunnen voldoen aan de eisen op dat gebied. Het is mogelijk dat er medewerkers en vrijwilligers zijn die niet bekend zijn met de richtlijnen of deze vergeten zijn. Hier vind je materiaal om voedselveiligheid onder de aandacht te brengen van je medewerkers/vrijwilligers. Het materiaal varieert van video’s, posters en infographics, achtergrondinformatie tot inspiratie voor korte leermomenten op werkvloer. 

Tips voor organisaties rondom voedselveiligheid 

Hier vind je meer informatie over voedselveiligheidsrichtlijnen voor voedseldistributiecentra in het Belgie.  

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *